Ach mijn Wederhelft #3 Sexual Revolution

Ach mijn Wederhelft #3 Sexual Revolution

Gavin-Viano / Frascati Producties

theater

Over

Een performatieve dialoog in drie delen over het heden, verleden en toekomst van de seksuele revolutie.   

Ach Mijn Wederhelft  is een theatraal onderzoek in de vorm van een drieluik. PrEP (de vaccinatie-pil tegen HIV) staat in alle drie delen centraal. Onderwerpen als safe sex en stigmatisering komen aan bod in een zoektocht naar een antwoord op de vraag: wie heeft zeggenschap over mijn lichaam? Wat zijn de parallellen tussen de uitvinding van de anticonceptiepil en de uitvinding van PrEP? Elk deel van dit drieluik staat op zichzelf, maar samen vertellen ze één verhaal. De maatschappelijke rol van seks door de tijd wordt onderzocht.

#3 Sexual Revolution 
De drie priesteressen Loïs, Valeria en Euredice leggen hun seksuele voorkeuren open en bloot voor het publiek op de snijtafel. En als een modern orakel leveren zij kritiek en ‘shade’ op de seksuele revolutie van toen, nu en morgen. Sugar. Spice. And Everything Nice. 

Deze voorstelling is een onderzoek in een serie van drie. In elk van de drie delen wordt het verhaal vanuit het perspectief van verschillende personages verteld. De drie delen vormen uiteindelijk samen het drieluik Ach Mijn Wederhelft, dat in het najaar van 2021 in première gaat.

spel #3 Kimberley Agyarko, Dahiana Candelo en Claire Hordijk 

tekst & regie Gavin-Viano spel Kimberley Agyarko, Harun Balci, Dahiana Candelo, Huib Cluistra, Claire Hordijk, Maureen Tauwnaar, Mitch Wolterink dramaturgie Nuno Blijboom scenografie  Arinth Foekema muziek Marciano 'Sniggy' Madretsmam make-up Narjara van der Geld lichtontwerp en techniek Sjaak Zegwaard campagnebeeld  Daan Brand productie  Frascati Producties & Wisdom Lanes co-productie VIA ZUID 

 

Makers

35 minuten