GEANNULEERD: Don't panic, I'm crying

GEANNULEERD: Don't panic, I'm crying

DEGASTEN

language no problem
theater

Over

Door omstandigheden is deze voorstelling deze week helaas geannuleerd. Met kaartkopers wordt door Frascati contact opgenomen.

Grensverleggende theatrale installatie over de vele gezichten van verandering

Het was niet meer van ons. En niet alleen dat. Het was gruwelijk. Vers, zonder aankondiging. Alledaagse dingen niet vanzelfsprekend. We zaten er nog ff tussen. We lieten langzaam los. Hielden langer vol. Grepen nog heel even vast. Om vervolgens in een kapot harde klap aan de andere kant te landen. Het sprong van kleine wij. Op weg naar de grootste van ons allemaal. Terug naar het eeuwige niks. In een sluimerende beweging. Bloedmooi en ugly AF tegelijk. En soms, bleef het gewoon allemaal staan. Precies daar. In het midden. Maar geen paniek, ik huil nog steeds.

DON’T PANIC I’M CRYING is een onverwachte ode aan rouw, verlies en transitie in de vorm van een interdisciplinaire theaterinstallatie. De installatie is gebaseerd op de verhalen van Amsterdamse jongeren i.s.m. Theater LeBelle/Cordaan — theaterwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking. Het team van makers neemt je mee in een voortdurend onderzoek vanuit vragen als; ‘Hoe is het om in transitie te zijn? Hoe voelt rouw? Hoe beweeg je je in het nieuwe ‘normaal?’

DON’T PANIC I’M CRYING duurt 40 minuten en kan met maximaal 10 personen tegelijk worden bezocht met alle nodige maatregelen om de veiligheid i.v.m. COVID te waarborgen.

cast Linar Ogenia, Maureen Vrijdag, Thijs Bouwman, Dayna Martinez Morales, Jelle Diepstraten, Lois Hilt, Joshua Halman, Marley Braaf, Sander Koridon regie Elike Roovers co-regie /scenografie / kostuums Gerbrand Bos dramaturgisch advies Rutger Esajas tekst Sanne Schumacher geluidsontwerp DJ Lovesupreme licht en technisch ontwerp Mirko Lazović 

Makers

40 minuten