Verhuur Frascati

FRASCATI

Frascati is gevestigd in een voormalig veilinghuis. De grote monumentale theaterzaal met zijn privé-loges zorgt voor een unieke sfeer. De prachtige locatie huisvest verder nog twee kleinere zalen, een vergaderruimte en een inpandig café-restaurant met buitenterras.

Het is mogelijk één of meerdere zalen te huren. De zalen beschikken over hoogwaardige theatertechnische faciliteiten, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor (boek)presentaties, lezingen, debatten en congressen.

CAPACITEIT

Frascati 1: Standaardcapaciteit is 204 personen (eventueel, in overleg, te verhogen naar 219 personen).

Frascati 2: De tribune heeft een capaciteit van 80 personen.

Frascati 3: De zaal heeft een capaciteit van 45 personen.

Frascati 4: De zaal heeft een capaciteit van 72 (uit te breiden tot 90) personen.

Repetitieruimtes: klik hier voor de plattegronden.

Frascati is gevestigd in de Nes, één van de oudste straatjes van Amsterdam. Deze straat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Ook zijn er diverse parkeermogelijkheden in de buurt.

MEER WETEN?

Een aanvraag ontvangen we graag per e-mail. Beschrijf kort om wat voor soort gelegenheid het gaat, voor hoeveel personen, mogelijke data & tijden, welke voorzieningen je nodig denkt te hebben (microfoons, beamer, licht e.d.) en of er optredens plaatsvinden.

Je kunt je aanvraag sturen naar verhuur@frascatitheater.nl

FRASCATI CAFÉ

Een Amsterdams (eet-)café met een frisse, kosmopolitische uitstraling, naast het bruisende theater Frascati.

VERHUUR

Van dinsdag t/m zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur en zondag en maandag van 08:00 tot 01:00 uur is Frascati Café te huur voor iedereen die een sfeervolle en inspirerende omgeving zoekt.

Incidenteel is Frascati Café ook ’s avonds te huur.

Frascati Café leent zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, presentaties, trainingen, persbijeenkomsten en kleine evenementen.

Graag adviseren en helpen wij je bij het organiseren van jouw bijeenkomst of evenement. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Het is ook mogelijk om één of meerdere zalen van Frascati te huren. De zalen beschikken over hoogwaardige theatertechnische faciliteiten, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor  (boek) presentaties, lezingen, debatten en congressen.

CAPACITEIT FRASCATI CAFE

Begane grond voor borrel/receptie: tot 100 personen
Diner/presentatie: tot 60 personen
Entresol zittend b.v. vergadering/diner: tot 34 personen

Bel of mail voor informatie over beschikbaarheid en huurprijs of om een afspraak te maken voor een bezoek. Indien gewenst helpen en adviseren wij je graag bij het organiseren van jouw bijeenkomst of evenement.

Email: jacobine@frascaticafe.nl