Raven

Raven

Alexandra Broeder & L.A. Raeven / Frascati Producties

theater

Over

Theatermaker Alexandra Broeder en kunstenaarsduo L.A. Raeven hebben voor Raven een pact  gesloten. Zij werkten nauw samen aan een duivels portret van zeven meisjes tussen de vijftien en twintig jaar. Met een kwaadaardig genoegen gooien zij hun lichaam in de strijd en verheffen zij het anders-zijn tot norm. Deze meisjes weten waar je bang voor bent. Ze zullen langzaam in je kruipen, aan je knagen en je sterker maken. Net zolang tot je bij ze hoort. Raven werd gemaakt in opdracht van Frascati en ging in première tijdens het Breakin'Walls WINTER Festival in april 2012. Herneming wegens groot succes!

Alexandra Broeder (1978) verlegt in haar werk consequent de grenzen van haar vakgebied. Zij heeft naam gemaakt met verontrustende voorstellingen waarin uitsluitend kinderen meespelen. In 2010 ontving zij het Theaterstipendium van het Prins Bernard Cultuurfonds. 

L.A. Raeven (1971) bestaat uit de eeneiige tweeling Liesbeth en Angelique Raeven. Hun performances en video-installaties hebben hun symbiotische relatie en de moeizame verhouding met hun lichaam en dat van de ander tot onderwerp. Hun werk speelt zich af in het grensgebied tussen werkelijkheid en inbeelding.

Makers

Pers

 

Video

Alexandra Broeder over Raven
Trailer: Raven